Üdv a fedélzeten! / Welcome on board!

Csatlakozás

A Nyitottak Vagyunk kezdeményezéshez és akcióihoz mindazon vállalatok, szervezetek, közösségek csatlakozhatnak, akik egyetértenek a kezdeményezés céljaival és ezt nyilvánosságra is kívánják hozni, továbbá nem kötődnek pártpolitikához. A kezdeményezés elindítói a csatlakozók tevékenységét, magatartását nem ellenőrzik, és a csatlakozottak tevékenységéért, magatartásáért felelősséggel nem tartoznak. Fenntartják ugyanakkor a jogot arra, hogy visszavonják azoktól a részvételi lehetőséget, akik nyíltan a kezdeményezés céljaival ellentétes magatartást tanúsítanak.

Manifesztó
"Alapvető értéknek tekintjük, hogy másokat teljesítményük, tetteik alapján ítélünk meg, tekintet nélkül nemre, életkorra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra."


A feliratkozási folyamat utolsó lépéseként kérjük töltsd ki az alábbi kérdőívet. Miután kész, a logód meg fog jelenni a nyitottakvagyunk.hu oldalán a közösség többi tagjával együtt.
Meggyőződésünk, hogy egy valóban nyitott vállalat megvalósítása érdekében fontos, hogy a vezérigazgató, a HR, a kommunikációs- és marketing vezető együtt tegyen a nyitott vállalati kultúra kialakításáért. Továbbá, ahol a szervezet mérete, felépítése ezek létrehozását lehetővé teszi, fontosnak tartjuk az alkalmazottak "Employee Resource Group-jainak", érintetti csoportjainak szerepét is. Célunk, hogy inspirációt és hasznos lehetőségeket kínáljunk mindegyiküknek - és javasoljuk, hogy adjátok meg azon vezetők e-mail címét, akikkel emiatt érdemes kapcsolatban maradnunk.

A Magyarországon több mint 150 alkalmazottat foglalkoztató szervezetektől azt kérjük, hogy a csatlakozástól számítva 2 hónapon belül szervezzenek egy találkozót a vezérigazgató és a Nyitottak vagyunk között. Ez lehetővé teszi, hogy megismerjük, és megértsük a prioritásokat, lehetőségeket, melyek mentén a cég és a Nyitottak vagyunk hatékonyabban együtt tud majd működni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a kérdőív kitöltése valamelyest időigényes folyamat, azonban mindent megteszünk annak érdekében, hogy megérje!

Örülünk, hogy szeretnél csatlakozni a Nyitottak vagyunk közösségéhez, és nagyon várjuk, hogy végre személyesen is találkozzunk!

Note
A GDPR követelmények értelmében, a regisztrációhoz kétlépcsős bejelentkezésre van szükség. A regisztrációt követően amennyiben nem kapsz megerősítő emailt, kérjük ellenőrizd a spam mappát is, és keress rá a ‘Mailchimp’ találatokra.
Amennyiben bármilyen más jellegű problémára merül fel a  regisztrációval és a megerősítéssel kapcsolatban, kérjük írj nekünk az info@nyitottakvagyunk.hu címre, és igyekszünk megoldani!

**

Sign up

All companies, organisations and communities who agree with the goals of the WeAreOpen initiative and want to make that publicly known are welcome to join the WeAreOpen initiative, provided they are not affiliated with any political party.

Manifesto
"We regard it as a fundamental corporate value that people should be judged solely on the basis of their actions and their achievements, and without regard to their sex, age, sexual orientation, national or ethnic background, political, religious convictions, physical abilities, or other characteristics."

As the final step of your joining process, please fill out the questionnaire below. Once complete, your logo will be shown on weareopen.hu, along with the rest of the OPEN Community.
We are convinced that in order to build a truly inclusive company, it is important that the CEO, the HR, the Communications Lead and the Marketing Lead care about the idea of building an open corporate culture. We also regard the role of Employee Resource Groups essential. We aim to offer inspiration and useful opportunities to all of them - and suggest adding the email address of the leaders you may consider relevant here.

Organizations with more than 150 employees in Hungary should arrange a meeting between their CEO/MD and WeAreOpen within 2 months of their joining the OPEN Community. This will allow the organization and WeAreOpen to align ideas and expectations, leading to a more powerful association.
We know filling out the questionnaire may be a little time consuming, but we’ll do our best to make sure it was worth it!  

We are glad you would like to join the OPEN Community, and we are looking forward to meeting you in person, too!

Note
Due to GDPR requirements, registration requires a double-opt in through a follow up email. After registration, if you don’t receive the follow up email in your inbox, please check your junk folder and search for ‘Mailchimp’.
In case you have any problems with the registration and confirmation process, please write to us at info@weareopen.hu and we’ll sort it out!
* indicates required

Nyitottak vagyunk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing. Please let us know all the ways you would like to hear from us:

Email Marketing Powered by Mailchimp