100+ cégvezető a Budapest Pride-on a Nyitottak vagyunkkal 2019-ben
100+ Business Leaders to Budapest Pride with WeAreOpen in 2019

Please scroll down for English

„Cégvezetőként én is ott leszek a Budapest Pride-on a Nyitottak vagyunkkal. Hiszek abban, hogy vezetőként fontos kiállni amellett, hogy csak az számítson, amit a kollégáink letesznek az asztalra, nem pedig a nemük, a származásuk vagy az, hogy kit szeretnek. A nyitott munkahely jó az ott dolgozóknak, a cégnek pedig versenyelőny, kulcs a jobb teljesítményhez, és a munkatársak felvételéhez és megtartásához. Találkozzunk július 6-án, és vonuljunk együtt a Nyitottak vagyunk kamionjával!”

Amennyiben egyetértesz a fenti kijelentésekkel, és szeretnél csatlakozni a 100+ cégvezetőt a Pride-ra kampányunkhoz, akkor töltsd ki az alábbi kérdőívet.


Megjegyzés: A regisztrációval automatikusan hozzájárulsz ahhoz is, hogy a rólad készült fotók megjelenjenek a Nyitottak vagyunk weboldalán a többi cégvezetőével együtt. Ha szeretnél látni egy példát, hogyan jelenhetnek meg a rólad készült tartalmak, akkor nézd meg itt az előző 100+ Cégvezetőt a Pride-ra kampányunkat.
Amennyiben valamilyen problémát észlelsz a fotók feltöltésével kapcsolatban, azt jelezheted az info@nyitottakvagyunk.hu email címen.
 
--------------------------

“As a business leader I’ll participate at Budapest Pride. People would like to work for companies where they can be sure, the only thing that matters is their performance, regardless of their gender identity, of their ethnicity or of who they love. As a leader I consider it as an important and responsible act to stand for this value and for our current and future employees.Thus, I join WeAreOpen’s initiative and will try to inspire other leaders to do the same. An open workplace is good for the employees, means competitive advantage for the businesses and is the key for better performance and for hiring and retaining colleagues.
Let’s meet at WeAreOpen’s float when Pride march starts on 6 July.”


If you are agree with the sentences above and would like to join the 100+ Business Leaders to Pride Campaign, please fill out the following.

Note: By registering below to participate in the 100 Business Leaders to Pride Campaign, you agree to have your photo featured on WeAreOpen's website, with all the other participating leaders. To see an example of how your photo can be showcased, you may see our previous 100 Business Leaders to Pride Campaign.
In case of difficulty in adding a URL for your photo to this form, you may email your photo to info@weareopen.hu.


A GDPR követelmények értelmében, a regisztrációhoz kétlépcsős bejelentkezésre van szükség. A regisztrációt követően amennyiben nem kapsz megerősítő emailt, kérjük ellenőrizd a spam mappát is, és keress rá a ‘mailchimp’ találatokra.
Amennyiben bármilyen más jellegű problémára merül fel a  regisztrációval és a megerősítéssel kapcsolatban, kérjük írj nekünk az info@nyitottakvagyunk.hu címre, és igyekszünk megoldani!

Due to GDPR requirements, registration requires a double-opt in through a follow up email. After registration, if you don’t receive the follow up email in your inbox, please check your junk folder and search for ‘mailchimp’.
In case you have any problems with the registration and confirmation process, please write to us at info@weareopen.hu and we’ll sort it out!
* indicates required
I'm interested in the joint campaign w/ Forbes too
I'm interested in the joint campaign w/ Forbes too

Kérjük válaszd ki milyen formában szeretnél hallani a Nyitottak vagyunkról: Please select all the ways you would like to hear from Nyitottak vagyunk:

Email Marketing Powered by Mailchimp