Nyitottak vagyunk kutatás 2018 / WeAreOpen Research 2018

Köszönjük az érdeklődést, örülünk, hogy te is megmérnéd, hogy vannak a nők és a férfiak a cégednél. Kérlek töltsd ki a lenti kérdőívet, és kapcsolatba lépünk veled.

A legfontosabbakról röviden itt is írunk, de regisztrációt követően bővebb tájékoztatást kapsz a kutatásról: 
  • Amennyiben kisvállalatnál dolgozol, a kérdőívet ingyenesen elvihetővé tesszük számodra. Kapsz egy testreszabott linket, amit tudtok használni, az adatok anonimak, és a Gemius kutatócég rendszerén keresztül mennek. Amikor kitöltöttétek, a Gemiustól egy táblázatban kapod meg az eredményeket. (Természetesen a Nyitottak vagyunk nem látja a kutatásod eredményét, az csak rád tartozik.) 
  • Ha nagyobb vállalatod van (legalább 50-50 női és férfi kitöltő felett), akkor elég nagy a mintaelemszém ahhoz, hogy statisztikai értékelést és teljes riportot készítsen számodra a Gemius. Ehhez egy  testreszabott linket kapsz, amit tudtok használni, az adatok anonimak, és a Gemius kutatócég rendszerén keresztül mennek. (Természetesen a Nyitottak vagyunk nem látja a kutatásod eredményét, az csak rád tartozik.) 
    A Gemius elemzése 2000 EUR + áfába kerül, ennek a felét nagyvonalúan felajánlották a Nyitottak Vagyunknak. Tehát ha igénybe veszed a szolgáltatást, nem csak hasznos adatokat kapsz, hanem a Nyitottak Vagyunk nyitottságért végzett munkáját is támogatod. 
Fontos: miután itt megadtad az adataidat, fogsz kapni egy megerősítő emailt a Mailchimp rendszeréből. Csak akkor végleges a regisztrációd, ha arra is rákattintasz. Ha nem találnád, érdemes megnézni a spam mappát is. Mailchimpre keresve megtalálod. 

**

Thank you for your interest. We are glad to hear that you would like to measure how women and men feel themselves at your company. We kindly ask you to fill out the questionnaire and we will get in touch with you, providing further information and discussing about the next steps.
* indicates required

Nyitottak vagyunk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing. Please let us know all the ways you would like to hear from us:

Email Marketing Powered by Mailchimp